Promovent la cultura

Promovem la cultura com a motor econòmic i social.

 

export_images-0016-comp

La nostra empresa

La Cultura és una força motriu de la societat i la economia europea. És un factor d’identitat, de confiança i de cohesió social per als individus i els territoris de la Unió Europea.
La importància estratègica del sector cultural no solament cal llegir-la en clau econòmica, sinò en clau ideològica i simbòlica. I en aquest sentit la gestió dels continguts culturals resulta fonamental pel desenvolupament.

Treballar amb FeedBack

Quan treballes amb nosaltres tens el suport d’un ampli grup de professionals especialitzats al sector cultural, a nivell nacional i internacional.

Creiem en els resultats

A FeedBack Cultural creiem que la sostenibilitat econòmica és un dels factors imprescindibles per a les empreses. Així, enfoquem els nostres projectes a aconseguir els resultats desitjats pels nostres clients.

Idees innovadores i integradores

Les idees són un important motor econòmic. Des de FeedBack donem suport a projectes i idees innovadores, especialment les que a més a més tenen un matís cultural, social o integrador.

Les noves tecnologies com a base.

La tecnologia està al servei de la societat. No obstant això, a vegades oblidem que la seua aplicació ben orientada pot enderrocar les barreres que la mateixa societat crea.

Volem canviar la vida de la gent.

A pesar que és una meta elevada, a FeedBack creiem fermament que la integració deu ser un motor social. Per això treballem dia a dia presentant diferents projectes socials i integadors.

Fortaleses

Cadascun dels membres de l’equip de Feeback destaca en un àmbit d’especialització, entre tots creem una empresa sòlida fonamentada en l’experiència.

GESTIÓ CULTURAL
COMUNICACIÓ
GESTIÓN DE PROJECTES INTERNACIONALS
CONSULTORIA

Equip


Clients i col·laboradors

Els projectes de FeedBack Cultural compten amb el suport d'empreses i organismes públics.

uniValencia

logo-vector-muvim

logo-nosotros-social-nest-foundation-valencia

Logo-Las-Naves

fundaPatronat

logo-lanau-web

InnDEA

Ayto